Vinklgården

Vinklgården består av 44 leiligheter fordelt på to bygninger over 6 etasjer. Her blir det ett-, to-, tre- og fireromsleiligheter med størrelser fra rundt 30 til 135 kvadratmeter. I Vinklgården midt i Ski sentrum, et steinkast fra togstasjonen, er man omkranset av alt det byen har å by på. Leilighetene blir moderne og lyse, og fasaden blir stilren med materialer som tegl, puss, glass og metall. Hver leilighet har sin egen uteplass, enten på en romslig balkong, på en privat takterrasse eller mot byhagen i gårdsrommet.

Hele 1.etg, samt deler av 2.etg er næringsarealer. I kjelleren blir det parkering og enkel adkomst med heis til alle etasjer. 

Gårdsrommet er et grønt fellesområde på taket av næringsarealene, skjermet og tilbaketrukket. Hagen blir opparbeidet med gangsoner, benker og lekeapparater og den blir beplantet med trær, busker og gress. Her kan barn og barnebarn trygt leke mens de voksne nyter sola på en benk. Beboerne i Vinklgården disponerer også en romslig felles takterrasse med sol fra morgen til kveld.

Aktører

Rosenborgveien 3, 1630 Gamle Fredrikstad

69 35 70 80
ostfold@backe.no